Dobro došli u jednostavniju svakodnevicu

Doro je predstavio prvi mobitel za starije osobe koji je doista jednostavan za uporabu još  2007. godine. Danas, sve što radimo je da činimo stvari lakšim. I iako nas rijetko spominju među najvećima, naši korisnici više mare za jednostavnost a ne za praćenje trendova.

40 godina kasnije -
I još uvijek pomalo buntovnik

Teško je zamisliti  da je naša priča započela s telefaks uređajem. Bilo je to davne '74.  Uvezli smo ih u Švedsku i pomogli smo razbijanju telekomunikacijskog monopola. Sad pomažemo drugima da ostvare svoje osobne pobjede. Kako? Prilagodbom (usvajanjem) suvremene tehnologije tako da je lakše čuti, čitati i koristiti -što omogućava ljudima da ostanu povezani, da više uživaju u životu i da se osjećaju sigurnijim.

Ne samo za seniore (starije osobe -
Godine su samo broj

Pokazuje se da i mnogi ljudi, koji se ne smatraju starijima,  također cijene naše proizvode. Iz razgovora s njima znamo kako jako ne vole da ih se svrstava u kategorije ili da se o njima govori u obliku brojeva. Oni su tu oko nas. Imaju bogato iskustvo. I znaju što žele.

Dizajn: Doro - Jednostavni. Sjajni.

Vrlo je jednostavno učiniti stvari kompliciranim i nezamjenjivim. To ih čini privlačnim i izazovnim. Od našeg zadnjeg proširenja ponude mobilne i fiksne telefonije, na sljedeću generaciju jednostavnih pametnih telefona i aplikacija, naši dizajnerski timovi imaju najvažniji cilj: zadržati jednostavnost koja neće biti dosadna. Jednostavnost upotrebe u kombinaciji s dobrim oblikom, zvukom, ergonomijom i vizualni doživljajem je ono što naše proizvode izdvaja na tržištu. Iako smo ponosni što smo osvojili nekoliko međunarodnih nagrada za dizajn proizvoda i inovacije, najviše smo ponosni na svakodnevne pohvale zadovoljnih korisnika.


TeleCare

Za slobodu i dignitet
Doro Care je  odjel  tvrtke Doro koji je u cijelosti posvećen ideji da starijim ljudima omoguće nastavak života samostalno u svom domu,  uz dignitet i samopouzdanje.  Ovi su proizvodi dizajnirani tako da budu poticajni i sigurni, a ne stigmatizirajući.  Saznajte kako   naša "nekonvencionalna TeleCare rješenja, koja su na raspolaganju kroz  suvremene usluge glede neovisnosti (samostalnosti), omogućuju ljudima da zadrže svoju samostalnost, a da ipak dobiju pomoć kad je zatrebaju. Doro Care website